Opšti uslovi kupovine

Obavljanje kupovine

Obavljanje kupovine vršite na tako što pretražite naš katalog, zatim kliknite na bilo koji proizvod koji želite da kupite i dodajte ga u korpu. Nakon što ste završili selekciju proizvoda, kliknite na dugme „Naruči“ i bićete pitani za par detalja koji nama trebaju kako bismo zadovoljili uslove Vaše narudžbe. Sve narudžbe zavise od stanja na zalihama. a o svemu ćete obavešteni u najkraćem roku. U retkim situacijama ćemo morati otkazati Vaše porudžbine ako na zalihama nema traženih proizvoda.
Za porudžbine u Srbiji omogućeno je plaćanje prilikom dostave – dakle, pouzećem kuriru kada Vam paket stigne na adresu, zatim preko uplate na račun, online plaćanje na sajtu platnim karticama ali i preko PayPal opcije.
 Sve pakete za koje tražene proizvode imamo na stanju šaljemo od ponedeljka do petka do 12h.
Pošiljka obično stiže u roku od 1 do 3 radna dana.
Međunarodne pošiljke šaljemo Post Export-om i one obično stižu u roku od 7 do 10 radnih dana.

Porudžbe na čekanju

Ako željeni proizvod nemamo na stanju, a ipak se odlučite na kupovinu, po Vašoj želji, sačuvaćemo Vašu narudžbu kako bismo što pre nabavili traženi proizvod i isporučili ga.

Naplata taksi

 Sve cene su sa već obračunatim PDV-om (PDV 20%) i ne postoje nikakve dodatne takse koje se obračunavaju. Cene koje vidite na našim stranicama su konačne! Ako proizvod koji je kupac kupio odstupa od podataka koji su navedeni na Internet stranici, tj. objavljenoj deklaraciji, kupac ga možete vratiti u nekorišćenom stanju. Online prodavac će izvršiti povraćaj novca.

Način plaćanja

Plaćanje se vrši prilikom preuzimanja pošiljke odnosno pouzećem ,ili uplatom na tekući račun Online prodavca po prethodno izdatom predračunu.

Plaćanje

Naručene proizvode kupac plaća gotovinom kuriru prilikom dostave.

Dostava

Roba se dostavlja na području cele Srbije, izuzev teritorije Kosova i Metohije. Dostava se obavlja putem dostavne službe POST EXPRESS po njihovom aktuelnom cenovniku. Isporuka porudžbine je u roku od pet radnih dana. Rok dostave može biti i duži od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni, ukoliko je kupac izvršio narudžbinu u toku vikenda ili državnih praznika, ili u slučaju vanrednih situacija.
Naručeni proizvodi od Online prodavca dostavljaju se do ulaza u stambeni objekat kupca. Ukoliko se radi o stambenoj zgradi, dostavljač nije obavezan da nosi robu do sprata na kojem se nalazi kupac, već do ulaza u zgradu.
Kupac je obavezan da prilikom preuzimanja proizvoda potpiše otpremnicu, koju dostavna služba uzima kao potvrdu o preuzimanju poručenih proizvoda.
Ukoliko kupac naručenu robu odbije da primi prilikom isporuke na željenu adresu Online prodavac ima pravo da traži nadoknadu poštanskih troškova prema zvaničnom cenovniku dostavne službe kao i sopstvenih manipulativnih troškova.
VAŽNA NAPOMENA! Preporučujemo vam da pre preuzimanja, utvrdite stanje pošiljke.
Veoma je važno da sva oštećenja u transportu vidljiva na transportnom pakovanju konstatujete pre preuzimanja pošiljke. Ukoliko na transportnom pakovanju uočavate oštećenja, zamolite kurira da sačeka da pošiljku otvorite i proverite da li je oštećenje pošiljke uzrokovalo i oštećenje dostavljenih artikala. Ukoliko propustite da utvrdite oštećenja pre preuzimanja, preporučujemo vam da u roku od 24 sata od isporuke kontaktirate kurirsku službu koja vam je isporučila paket kako biste sastavili zapisnik o oštećenjima. Poštovanjem ove procedure vaša prava će biti zaštićena na najefikasniji način.

Ažuriranje podataka na Internet stranici

Prodavnica zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kom delu Internet stranice.