O nama

Dve sestre koje su iz velike ljubavi prema pletenju i ručnim radovima, odlučile da pokrenemo sopstveni biznis, koji bi se ujedno bavio uvozom vune i prediva. Da bi naša mala oaza bila potpuna morali smo da tragamo za kvalitetom, kako bi ponudili nešto novo, kvaliteno i drugačije. Prve korake smo sproveli u delo sa španskim brendom Katia, koji je vodeći evropski brend vune i lepih materijala. 

 Naša misija je jednostavna, da pružimo kvaliet, dobru i brzu uslugu, da nudimo mnoge različite – najbolje brendove koji se bave istom proizvodnjom, da donesemo nešto novo kod nas. Želimo da stvarimo da svaka pletilja prepozna naš kvalitet i da svoje vredne ruke troši samo na dobre sastave sirovina, da oseti tu mekoću, i na taj naćin olakša sebi svoj trud kroz ručni rad. Jer kada jednom osetite kvalitet, uvek imate želju da mu se rado vratite. To je ujedno i naša strategija, gde pored svih dobrih sirovina, imamo i biorazgradiva vlakna, koja su dobra za nas, našu okolinu i planetu. Mislite o tome i počnite da koristite Liocel, koji imamo u ponudi kao Tencel Cotton, Sesell Cotton i Tencel Merino. To su sigurno jedni od trenutno omiljenih vaših prediva.

U našoj online prodavnici su predstavljeni vodeći evropski proizvodjaći, kvalitet, prirodni materijali i visoki standardi proizvodnje bili su ključni u odabiru našeg asortimana. Za pletenje stoji da doprinosi opuštanju  i osećaju sličnom meditaciji iliti nešto kao joga za mozak, zato vam predlažemo da uživate u odabiru našeg asortimana koji smo stvarili iz naše velike ljubavi.