O Nama

Lepe ljubavne priče nas sve raduju. Zamislite tek jednu takvu priču koju su započele dve sestre, velikom ljubavlju ka pletenju i ručnim radovima, a nastavile je sopstvenim poslovanjem. Priču o pletenju i kreativnosti upotpunjenili smo uvozom vune i prediva, ne samo za naših deset, već za sve vešte prste koji možda baš i ovo čitaju.

Znate da se ljubav ne otaljava! Zbog toga su naša prediva rezultat portage za nečim svežim, kvalitetnim i drugačijim. Prve korake smo sproveli u delo sa španskim brendom Katia, koji je vodeći evropski brend vune i lepih materijala.

Naša misija je jednostavna – da Vam pružimo kvalitet, dobru i ekspeditivnu uslugu. Da Vam ponudimo spektar najboljih brendova koji se bave proizvodnjom. Da vam predstavimo novo. Da svaka pletilja već izdaleka prepozna kvalitet koji donosimo, i da svoje vreme i ruke troši samo na sirovine kvalitetnog sastava. Ljubav je uvek mekana, a od ove ljubavi mekše nema.
Kao i sa ljubavlju – kada vam kvalitetna sirovina jednom dospe pod prste, rado ćete joj se svaki put vratiti.

Za vredne a ekološki svesne, imamo i biorazgradiva vlakna, kao našu obavezu ka okolini i planeti.

Liocel, Tencel Cotton, Sesell Cotton, Tencel Merino… sva vaša omiljena prediva su tu.
U našoj online prodavnici predstavljeni su vodeći evropski proizvođači, kvalitetni prirodni materijali sa visokim standardnom proizvodnje. Jer, to je naša ljubav…a mi se sa ljubavlju ne šalimo.

NEWSLETTER

Saznajte prvi o novim proizvodima, promocijama i popustima, i podelite to uzbuđenje sa nama!